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抽出調査ニ依ル年齢及職業 (中分類) 別人口 (昭和5年国勢調査) : 日本帝国統計年鑑 53 (昭和9年) 表17
https://jdcat.jsps.go.jp/records/10005
https://jdcat.jsps.go.jp/records/1000580c92343-64fd-4877-99ef-68ba8d1af0d3
Item type | Harvesting DDI(1) | |||||||||
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公開日 | 2022-12-20 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | 抽出調査ニ依ル年齢及職業 (中分類) 別人口 (昭和5年国勢調査) : 日本帝国統計年鑑 53 (昭和9年) 表17 Population by Age and Occupation (Medium Classification) Based on a Sample of the 1930 Census (Population census on Oct. 1, 1930) : Statistical Yearbook of Imperial Japan 53 (1934) Table 17 |
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作成者 |
内閣統計局
× 内閣統計局
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配布者 | 一橋大学経済研究所 | |||||||||
配布者URI | https://www.ier.hit-u.ac.jp/Japanese/ | |||||||||
配布者 | Institute of Economic Research, Hitotsubashi University | |||||||||
配布者URI | https://www.ier.hit-u.ac.jp/English/ | |||||||||
編集者 | 内閣統計局 Japan. Imperial Cabinet. Statistics Bureau |
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URI | https://doi.org/10.50914/0002003818 | |||||||||
URI | https://d-repo.ier.hit-u.ac.jp/records/2003818 | |||||||||
アクセス権 | オープンアクセス open access |
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権利情報 | https://d-repo.ier.hit-u.ac.jp/statistical-yb | |||||||||
概要 | 【対象期間】昭和5年国勢調査【注】【計数出所】内閣統計局調査 PERIOD: Population census on Oct. 1, 1930. SOURCE: [Survey by the Statistics Bureau, Imperial Cabinet]. |
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対象時期 | 1930/10/01 | |||||||||
調査方法 | 集計 Aggregation |
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データタイプ | 公的統計: 集計データ、統計表 official statistics: aggregate data |
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データの言語 | jpn | |||||||||
バージョン情報 | 1.0 | |||||||||
整理番号 | Y1934T02017 | |||||||||
ID付与機関 | IER | |||||||||
整理番号 | 10.50914/0002003818 | |||||||||
引用上の注意 | 本統計表を著作物に引用 (転載) する場合は, 必ず原本の書名を明記してください。例: 出典 内閣統計局「第53回 (昭和9年)日本帝国統計年鑑」 | |||||||||
引用上の注意 | When this table is to be quoted or copied in other publication, it is requested to refer to the title of the original Yearbook as follows; Source: Statistical Yearbook of Imperial Japan, 53rd (1934), Statistics Bureau, Imperial Cabinet. | |||||||||
対象地域 | 日本 Japan |
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トピック | 人口センサス, 雇用, 統計, 経済, 人口, 労働力 Statistics, Economics, Censuses, Employment, Population, Labour Force |